Biroul Local

Biroul Local USR-PLUS Ciacova are rolul de a conduce filiala locala si este format din 5 membri, presedintele filialei, Slagian Peiovici si 4 vicepresedinti: Flavius Ion, Marius Molnar, Cristian Dulgher si Andrei Cucerzan (supleant: Vlada Petrin).

Presedinte

Cred că e responsabilitatea fiecăruia dintre noi să ne punem mintea, sufletul și umărul la construirea unei comunități bine închegate și a unui oraş modern, curat, frumos şi care să ofere oportunităţi pentru toţi locuitorii.
Am intrat în USR-PLUS pentru că a dovedit și dovedește în continuare că este o alianță care are puterea de a transforma felul în care se face politică la noi.


Vicepresedinte

Am intrat în politică deoarece cred în noi, cred în  prieteni, cred în oameni, cred în puterea unui colectiv de a face lucruri bune și de calitate.
Am ales USR-PLUS pentru că este o alianță guvernată de o viziune liberă, care se sprijină pe competențele și aptitudinile oamenilor implicați în conturarea unei Românii prospere, o alianță care caută să înțeleagă și să satisfacă nevoile comunității.


Vicepresedinte

Sunt convins că lucrurile nu se vor mișca într-o direcție bună dacă stăm deoparte și doar așteptăm să se întample de la sine.
Vreau să îmi pun în practică experiența acumulată în acești ani și vreau să fac lucrurile să fie mai ușoare și accesibile pentru toți. 
Vreau ca atunci când vine cineva în vizită la mine, să pot să mă mândresc cu orașul meu!


Vicepresedinte

Sunt perfecționist, nu îmi place să fac lucrurile de mântuială și tin la detalii. Sunt vesel în cea mai mare parte a timpului, mă consider o persoană echilibrată. Sunt sincer și dacă mă deranjează ceva o spun. Îmi plac oamenii inteligenți, îmi place naturalețea și detest tot ce ține de fals. 
Am ales acest proiect pentru că eu sunt convins că putem schimba în bine România.


Vicepresedinte

Eu cred că dacă contribuim fiecare cu câte puţin, putem dezvolta în bine oraşul şi satele aparţinătoare. Am ales USR-PLUS, pentru ca mi-a inspirat încredere datorită oamenilor minunaţi de aici. Am găsit în USR-PLUS colegi tineri fără implicare politică în alte partide, oameni cu caracter, viziune, speranţă, competenţe şi care îmi dau încredere că comunitatea noastră are un viitor frumos.